Utleie, bryllup, event, kurs & konferanse på Verdens Ende


Fra vårt 360° panoramarom er det utsikt til det ikoniske Vippefyret & Færder fyr, den spektakulære skjærgården og det unike landskapet i nasjonalparken. Dette gir gode rammer for en vellykket konferanse, seminar eller annen type utleie som eventer, jubileer, bryllup og vielser.

Vi skreddersyr gjerne arrangementet med egen guideopplevelse, aktiviteter og foredrag om nasjonalparken.

Informasjon og booking v/Heidi Karoline Storm
Epost: heidi@ferdernasjonalparksenter.no eller mobil: 970 22 441

Vakre Verdens Ende

Helt sør på Tjøme i Færder kommune ligger Verdens Ende. Verdens Ende ligger som en av tre innfallsporter til Færder nasjonalpark.

Blankpolerte svaberg, finskurt av vann og sand gjennom tusener av år, skaper et unikt landskap og gir en spesielt flott opplevelse.

Vi anbefaler å sette av litt ekstra tid til å gå rundt på egen hånd (eller med guide) på vakre Verdens Ende. Det ikoniske Vippefyret, Færder fyr, statuen Sjømannshustruen, «kyssebenken», og rester av en gang Norges største saltvannsakvarium er verdt å oppleve. Å spasere over broen og ut til de ytterste skjærene, på kanten av havet, for å kjenne sjøsprøyt i håret og vind langs kinnene, gir en egen ro som bare havet kan gi.

https://vimeo.com/138803247 Film av Nils Petter Berg.

Vil du se fine bilder fra besøkende på Verdens Ende:
https://www.facebook.com/verdensendetheworldsend/#verdensende

Kurs & konferanse

Vårt panoramarom med 360° utsikt i 2. etasje på Verdens Ende vil garantert gi deltakerne en helt unik ramme i spektakulære omgivelser. Profesjonelle møtefasiliteter og teknisk utstyr tilgjengelig. Eget separat møterom/grupperom for opptil 8 personer.

Grupper på 15-80 personer. Rommets størrelse: 130 kvm (sirkulært)
Kapasitet: skoleoppsett cirka 50 pers – kinooppsett cirka 80 pers – hestesko cirka 30 pers.

Verdens Ende Spiseriet kan bistå med bevertning gjennom hele oppholdet.

Jubileer, bryllup eller vielse

Restauranten, nedre rotunde og panoramarommet kan bookes for lukkede selskaper. Alle typer jubileer, konfirmasjoner, bryllupsfeiring og andre markeringer gir vertskap og gjester en annerledes og fantastisk opplevelse, når det avholdes på Verdens Ende.

Grupper på 15-150 personer.

Det er også mulig å avholde vielsen på Tusenårsplassen (utendørs) på Verdens Ende, og i panoramarommet på besøkssenteret.

Verdens Ende Spiseriet

Restauranten Verdens Ende Spiseriet ligger i samme bygg som besøkssenteret, og med en fantastisk utsikt utover havet og svabergene. Restauranten bistår med bevertning ved alle typer lokalleie som kurs, konferanse, bryllup, jubileer og andre arrangementer.  Menyene baserer seg på lokale og sesongvarierte råvarer.

Restauranten og rotundene i både 1. og 2 etasje kan bookes for lukkede selskaper.

http://verdensendespiseriet.no/